Archiv článků

VALENTÝNSKÉ ČTENÍ

Milí čtenáři, přeji vám všem krásného Valentýna - hodně lásky a pohody. Na oslavu "dne zamilovaných" přináším tři kapitoly manwhy, která dlouho nevycházela: "Lady wants to rest 19 - 21". Užijte si čtení :) 
Celý článek

SHINIGAMI HIME NO SAIKON II 15 - 18 CZ

Milí čtenáři, moc se omlouvám za dlouhou nektivitu. Kvůli nemoci se mi nepodařilo vydat další kapitoly "princezny smrti". Proto je nyní přináším ) v příštích dnech očekávejte i další pokračování manwh. Užijte si čtení a děkuji za trpělivost.
Celý článek

GREAT MAGE 62 - 63 CZ

Milí čtenáři, moc se omlouvám za pozdní překlady! Zde přináším první únorové kapitoly projektu Great Mage :) 
Celý článek

SOBOTNÍ ČTENÍ

Milí čtenáři, po týdnu se mi konečně podařilo přeložit něco nového :) moc se omlouvám, že mi to tak dlouho trvalo. Přináším dneska: 18.kapitolu Damn reincarnation, 61.kapitolu Great Mage a kapitoly 11 - 14 Shinigamihime no Saikon. Užijte si nové překlady.
Celý článek

LEVELING WITH GODS 35-36 CZ

Milí čtenáři, ráda vás tu opět vidím :) S novým rokem přicházejí nové překlady. Po dlouhé době (za to se velmi omlouvám) přináším nové dobrodružství manwhy Leveling with Gods. Užijte si pokračování s Kim Yuwonem - dostupné už ke stažení. 
Celý článek

SILVESTROVSKÝ PŘEKLAD

Když si vzpomenu, jak jsem říkala, že rok 2022 je dlouhý...a nyní nám opět utekl jako voda. S dneškem, jako posledním dnem v tomto roce, přichází i poslední překlad - kapitoly 16 +17 projektu "Dont be soft rice man" :) Užijte si toto silvestrovské čtení, přeji Vám všem všechno nejlepší, pevné...
Celý článek